Daniel Kaasmeester.jpg

Daniël is werkzaam geweest in keukens  van verschillende restaurants zoals: Amber** Hong Kong in het Mandarin Oriental, Librije’s zusje** (Spectrum) en BAK.

Op dit moment is hij de Kaasmeester bij  horecaleverancier Lindenhoff.

Zijn passie voor gastronomie heeft hem al over heel de wereld gebracht. Specifieke producten en gerechten proeven in het land van herkomst dat was lange tijd zijn doel. Nu is zijn persoonlijke missie om Nederland met saffraan te laten koken.

_A9_1486 (1).jpg

Twee vrienden met een missie om betrouwbaar en betaalbaar in heel Nederland de prachtige smaak van Negin saffraan beschikbaar te maken. Wat in Iran begon als een idee moest in Nederland werkelijkheid worden. Het werd een zoektocht naar betrouwbare saffraan van een ongeëvenaarde kwaliteit.

Caspar was lange tijd marketeer voor Douwe Egberts en werkt nu voor Jumbo Supermarkten. Caspar is dus bekend in de foodservice. Voor Pickwick ontwikkelde hij verschillende thee concepten, een zoektocht naar de mooiste theesoorten.  Caspar heeft als doel saffraan net als gember en munt in het theeglas te krijgen.

Over ons