Asperges en saffraan Hollandaise

Tegenwoordig begint het witte asperge seizoen al in februari. Wat een waanzinnige groente is dat! Ondertussen heb ik asperges al zo vaak gekookt gegeten dat ik echt behoefte had aan een nieuwe bereiding. Van de BBQ is geweldig maar gewoon gebakken in de pan is misschien nog wel lekkerder. Witte asperges horen wat mij betreft samen met een vol vette fris zure Hollandaise geserveerd te worden. Of je de asperges nou combineert met lamsvlees, Hollandse garnalen, zalm, zeekraal of iets anders. Een goeie Hollandaise maakt er een onvergetelijke ervaring van. Ik was dan ook verrukt toen ik tot de ontdekking kwam dat saffraan en asperges een van de mooiste combinaties is die ik heb mogen proeven!

Asperges en saffraan Hollandaise

Asperges en saffraan Hollandaise

Tegenwoordig begint het witte asperge seizoen al in februari. Wat een waanzinnige groente is dat! Ondertussen heb ik asperges al zo vaak gekookt gegeten dat ik echt behoefte had aan een nieuwe bereiding. Van de BBQ is geweldig maar gewoon gebakken in de pan is misschien nog wel lekkerder. Witte asperges horen wat mij betreft samen met een vol vette fris zure Hollandaise geserveerd te worden. Of je de asperges nou combineert met lamsvlees, Hollandse garnalen, zalm, zeekraal of iets anders. Een goeie Hollandaise maakt er een onvergetelijke ervaring van. Ik was dan ook verrukt toen ik tot de ontdekking kwam dat saffraan en asperges een van de mooiste combinaties is die ik heb mogen proeven!

Asperges en saffraan Hollandaise

Asperges en saffraan Hollandaise

Tegenwoordig begint het witte asperge seizoen al in februari. Wat een waanzinnige groente is dat! Ondertussen heb ik asperges al zo vaak gekookt gegeten dat ik echt behoefte had aan een nieuwe bereiding. Van de BBQ is geweldig maar gewoon gebakken in de pan is misschien nog wel lekkerder. Witte asperges horen wat mij betreft samen met een vol vette fris zure Hollandaise geserveerd te worden. Of je de asperges nou combineert met lamsvlees, Hollandse garnalen, zalm, zeekraal of iets anders. Een goeie Hollandaise maakt er een onvergetelijke ervaring van. Ik was dan ook verrukt toen ik tot de ontdekking kwam dat saffraan en asperges een van de mooiste combinaties is die ik heb mogen proeven!

Asperges en saffraan Hollandaise

Asperges en saffraan Hollandaise

Tegenwoordig begint het witte asperge seizoen al in februari. Wat een waanzinnige groente is dat! Ondertussen heb ik asperges al zo vaak gekookt gegeten dat ik echt behoefte had aan een nieuwe bereiding. Van de BBQ is geweldig maar gewoon gebakken in de pan is misschien nog wel lekkerder. Witte asperges horen wat mij betreft samen met een vol vette fris zure Hollandaise geserveerd te worden. Of je de asperges nou combineert met lamsvlees, Hollandse garnalen, zalm, zeekraal of iets anders. Een goeie Hollandaise maakt er een onvergetelijke ervaring van. Ik was dan ook verrukt toen ik tot de ontdekking kwam dat saffraan en asperges een van de mooiste combinaties is die ik heb mogen proeven!

Asperges en saffraan Hollandaise