Crème brûlée au safran

Crème brûlée is een traditioneel Frans recept en staat bijna in iedere brasserie op de menukaart. Het is eigenlijk heel simpel, een custard met een lekker krokant laagje karamel. Traditioneel wordt de crème brûlée gemaakt met vanille. Wissel de vanille in voor saffraan en laat je verrassen. Crème brûlée wordt traditioneel op twee manieren gemaakt: door een custard op te laten stijven in de koelkast, of door een eiermengsel te garen in de oven. Dit recept gaat uit van de laatste manier. Hierdoor kun je de crème brûlée warm serveren en dit verzekerd het lekkerste resultaat. Een gerecht valt of staat altijd met het juiste recept. Volg het recept en er staat in no time iets heerlijks op tafel!

Crème brûlée au safran

Crème brûlée au safran

Crème brûlée is een traditioneel Frans recept en staat bijna in iedere brasserie op de menukaart. Het is eigenlijk heel simpel, een custard met een lekker krokant laagje karamel. Traditioneel wordt de crème brûlée gemaakt met vanille. Wissel de vanille in voor saffraan en laat je verrassen. Crème brûlée wordt traditioneel op twee manieren gemaakt: door een custard op te laten stijven in de koelkast, of door een eiermengsel te garen in de oven. Dit recept gaat uit van de laatste manier. Hierdoor kun je de crème brûlée warm serveren en dit verzekerd het lekkerste resultaat. Een gerecht valt of staat altijd met het juiste recept. Volg het recept en er staat in no time iets heerlijks op tafel!

Crème brûlée au safran

Crème brûlée au safran

Crème brûlée is een traditioneel Frans recept en staat bijna in iedere brasserie op de menukaart. Het is eigenlijk heel simpel, een custard met een lekker krokant laagje karamel. Traditioneel wordt de crème brûlée gemaakt met vanille. Wissel de vanille in voor saffraan en laat je verrassen. Crème brûlée wordt traditioneel op twee manieren gemaakt: door een custard op te laten stijven in de koelkast, of door een eiermengsel te garen in de oven. Dit recept gaat uit van de laatste manier. Hierdoor kun je de crème brûlée warm serveren en dit verzekerd het lekkerste resultaat. Een gerecht valt of staat altijd met het juiste recept. Volg het recept en er staat in no time iets heerlijks op tafel!

Crème brûlée au safran

Crème brûlée au safran

Crème brûlée is een traditioneel Frans recept en staat bijna in iedere brasserie op de menukaart. Het is eigenlijk heel simpel, een custard met een lekker krokant laagje karamel. Traditioneel wordt de crème brûlée gemaakt met vanille. Wissel de vanille in voor saffraan en laat je verrassen. Crème brûlée wordt traditioneel op twee manieren gemaakt: door een custard op te laten stijven in de koelkast, of door een eiermengsel te garen in de oven. Dit recept gaat uit van de laatste manier. Hierdoor kun je de crème brûlée warm serveren en dit verzekerd het lekkerste resultaat. Een gerecht valt of staat altijd met het juiste recept. Volg het recept en er staat in no time iets heerlijks op tafel!

Crème brûlée au safran