Crème pâtissièrre safranée

Crème pâtissièrre is de Franse benaming voor banketbakkersroom. Dit is een lobbige dikke custard die kan worden gebruikt om gebakjes mee te vullen of gewoon om direct op te eten. Het heeft wat weg van vla, maar is veel lekkerder en verfijnder. De saffraan geeft een prachtige gele kleur aan de banketbakkersroom en geeft het een verrassende twist.

Crème pâtissièrre safranée

Crème pâtissièrre safranée

Crème pâtissièrre is de Franse benaming voor banketbakkersroom. Dit is een lobbige dikke custard die kan worden gebruikt om gebakjes mee te vullen of gewoon om direct op te eten. Het heeft wat weg van vla, maar is veel lekkerder en verfijnder. De saffraan geeft een prachtige gele kleur aan de banketbakkersroom en geeft het een verrassende twist.

Crème pâtissièrre safranée

Crème pâtissièrre safranée

Crème pâtissièrre is de Franse benaming voor banketbakkersroom. Dit is een lobbige dikke custard die kan worden gebruikt om gebakjes mee te vullen of gewoon om direct op te eten. Het heeft wat weg van vla, maar is veel lekkerder en verfijnder. De saffraan geeft een prachtige gele kleur aan de banketbakkersroom en geeft het een verrassende twist.

Crème pâtissièrre safranée

Crème pâtissièrre safranée

Crème pâtissièrre is de Franse benaming voor banketbakkersroom. Dit is een lobbige dikke custard die kan worden gebruikt om gebakjes mee te vullen of gewoon om direct op te eten. Het heeft wat weg van vla, maar is veel lekkerder en verfijnder. De saffraan geeft een prachtige gele kleur aan de banketbakkersroom en geeft het een verrassende twist.

Crème pâtissièrre safranée