Geroosterde aubergines

Geroosterde aubergines is een van de lievelingsgerechten van Daniël. Met aubergines kun je alle kanten van de wereldkeuken op. Of je nu iets Midden-Oosters, Indiaas, Mediterraans of Aziatisch maakt, het wordt mits goed bereid altijd lekker. De aubergine komt uit de nachtschade familie en komt oorspronkelijk uit Myanmar. In de middeleeuwen hebben de Arabieren de aubergine voor het eerst in Spanje geïntroduceerd. In Nederland kennen we voornamelijk de donker paarse aubergine, maar er zijn nog tal van andere versies. In Thailand kom je vaak hele kleintjes tegen in verschillende Curry's. De smaak van aubergine is licht bitter en is het lekkerste als deze volledig gaar is. De geroosterde aubergine met saffraan-yoghurt is zoals je deze in het Midden-Oosten zou verwachten. Vol van smaak en fris en romig door de yoghurt.

Geroosterde aubergines

Geroosterde aubergines

Geroosterde aubergines is een van de lievelingsgerechten van Daniël. Met aubergines kun je alle kanten van de wereldkeuken op. Of je nu iets Midden-Oosters, Indiaas, Mediterraans of Aziatisch maakt, het wordt mits goed bereid altijd lekker. De aubergine komt uit de nachtschade familie en komt oorspronkelijk uit Myanmar. In de middeleeuwen hebben de Arabieren de aubergine voor het eerst in Spanje geïntroduceerd. In Nederland kennen we voornamelijk de donker paarse aubergine, maar er zijn nog tal van andere versies. In Thailand kom je vaak hele kleintjes tegen in verschillende Curry's. De smaak van aubergine is licht bitter en is het lekkerste als deze volledig gaar is. De geroosterde aubergine met saffraan-yoghurt is zoals je deze in het Midden-Oosten zou verwachten. Vol van smaak en fris en romig door de yoghurt.

Geroosterde aubergines

Geroosterde aubergines

Geroosterde aubergines is een van de lievelingsgerechten van Daniël. Met aubergines kun je alle kanten van de wereldkeuken op. Of je nu iets Midden-Oosters, Indiaas, Mediterraans of Aziatisch maakt, het wordt mits goed bereid altijd lekker. De aubergine komt uit de nachtschade familie en komt oorspronkelijk uit Myanmar. In de middeleeuwen hebben de Arabieren de aubergine voor het eerst in Spanje geïntroduceerd. In Nederland kennen we voornamelijk de donker paarse aubergine, maar er zijn nog tal van andere versies. In Thailand kom je vaak hele kleintjes tegen in verschillende Curry's. De smaak van aubergine is licht bitter en is het lekkerste als deze volledig gaar is. De geroosterde aubergine met saffraan-yoghurt is zoals je deze in het Midden-Oosten zou verwachten. Vol van smaak en fris en romig door de yoghurt.

Geroosterde aubergines

Geroosterde aubergines

Geroosterde aubergines is een van de lievelingsgerechten van Daniël. Met aubergines kun je alle kanten van de wereldkeuken op. Of je nu iets Midden-Oosters, Indiaas, Mediterraans of Aziatisch maakt, het wordt mits goed bereid altijd lekker. De aubergine komt uit de nachtschade familie en komt oorspronkelijk uit Myanmar. In de middeleeuwen hebben de Arabieren de aubergine voor het eerst in Spanje geïntroduceerd. In Nederland kennen we voornamelijk de donker paarse aubergine, maar er zijn nog tal van andere versies. In Thailand kom je vaak hele kleintjes tegen in verschillende Curry's. De smaak van aubergine is licht bitter en is het lekkerste als deze volledig gaar is. De geroosterde aubergine met saffraan-yoghurt is zoals je deze in het Midden-Oosten zou verwachten. Vol van smaak en fris en romig door de yoghurt.

Geroosterde aubergines