Lamskotelet van de BBQ

In het Midden-Oosten worden deze lamskoteletten vaak gemarineerd op een kebabspies geprikt en boven open vuur geroosterd. Het nadeel van de koteletten op een spies prikken is dat het vlees beschadigd en ook door gaart via de warmte geleiding van de kebabspies. Terwijl lamskoteletten het lekkerste zijn als ze nog rosé van binnen zijn.

Lamskotelet van de BBQ

Lamskotelet van de BBQ

In het Midden-Oosten worden deze lamskoteletten vaak gemarineerd op een kebabspies geprikt en boven open vuur geroosterd. Het nadeel van de koteletten op een spies prikken is dat het vlees beschadigd en ook door gaart via de warmte geleiding van de kebabspies. Terwijl lamskoteletten het lekkerste zijn als ze nog rosé van binnen zijn.

Lamskotelet van de BBQ

Lamskotelet van de BBQ

In het Midden-Oosten worden deze lamskoteletten vaak gemarineerd op een kebabspies geprikt en boven open vuur geroosterd. Het nadeel van de koteletten op een spies prikken is dat het vlees beschadigd en ook door gaart via de warmte geleiding van de kebabspies. Terwijl lamskoteletten het lekkerste zijn als ze nog rosé van binnen zijn.

Lamskotelet van de BBQ

Lamskotelet van de BBQ

In het Midden-Oosten worden deze lamskoteletten vaak gemarineerd op een kebabspies geprikt en boven open vuur geroosterd. Het nadeel van de koteletten op een spies prikken is dat het vlees beschadigd en ook door gaart via de warmte geleiding van de kebabspies. Terwijl lamskoteletten het lekkerste zijn als ze nog rosé van binnen zijn.

Lamskotelet van de BBQ