Pure chocolade mousse

Dit recept is voor de echte chocolade liefhebber. Chocolade en saffraan zijn een onverwachte match. Deze chocolade mousse is op basis van water maar je kan eindeloos variëren. Probeer het eens met vruchtensap of met melk als je niet Vegan bent. Toen ik bij Amber in Hong Kong in de patisserie stond vertelde de patissier dat hij chocolade recepten bijna altijd met water maakte. Ik was verbaasd maar hij legde mij uit dat met water de smaak en kwaliteit van de chocolade zo min mogelijk wordt verdund. Dus je eindresultaat draait volledig om de chocolade!

Pure chocolade mousse

Pure chocolade mousse

Dit recept is voor de echte chocolade liefhebber. Chocolade en saffraan zijn een onverwachte match. Deze chocolade mousse is op basis van water maar je kan eindeloos variëren. Probeer het eens met vruchtensap of met melk als je niet Vegan bent. Toen ik bij Amber in Hong Kong in de patisserie stond vertelde de patissier dat hij chocolade recepten bijna altijd met water maakte. Ik was verbaasd maar hij legde mij uit dat met water de smaak en kwaliteit van de chocolade zo min mogelijk wordt verdund. Dus je eindresultaat draait volledig om de chocolade!

Pure chocolade mousse

Pure chocolade mousse

Dit recept is voor de echte chocolade liefhebber. Chocolade en saffraan zijn een onverwachte match. Deze chocolade mousse is op basis van water maar je kan eindeloos variëren. Probeer het eens met vruchtensap of met melk als je niet Vegan bent. Toen ik bij Amber in Hong Kong in de patisserie stond vertelde de patissier dat hij chocolade recepten bijna altijd met water maakte. Ik was verbaasd maar hij legde mij uit dat met water de smaak en kwaliteit van de chocolade zo min mogelijk wordt verdund. Dus je eindresultaat draait volledig om de chocolade!

Pure chocolade mousse

Pure chocolade mousse

Dit recept is voor de echte chocolade liefhebber. Chocolade en saffraan zijn een onverwachte match. Deze chocolade mousse is op basis van water maar je kan eindeloos variëren. Probeer het eens met vruchtensap of met melk als je niet Vegan bent. Toen ik bij Amber in Hong Kong in de patisserie stond vertelde de patissier dat hij chocolade recepten bijna altijd met water maakte. Ik was verbaasd maar hij legde mij uit dat met water de smaak en kwaliteit van de chocolade zo min mogelijk wordt verdund. Dus je eindresultaat draait volledig om de chocolade!

Pure chocolade mousse