Red & Gold Daisy cocktail

Saffraan in een cocktail is als vanille in roomijs. Het werkt gewoon! In 1803 werd voor het eerst het woord cocktail gebruikt om een alcoholische mixdrank te beschrijven. De exacte etymologie van het woord is onduidelijk maar het meest aannemelijk is dat het afstamt van het woord ‘coctel’ uit de Maya cultuur waarin dit gefermenteerd sap betekent. In dit geval een klassieke ‘Gin Daisy’ cocktail. Een geshakete cocktail bestaande uit één alcoholische drank gecombineerd met zoet en zuur. In dit recept hebben we eiwit toegevoegd voor een extra romig mondgevoel zodat de saffraan smaak goed tot haar recht komt. Het witte schuim contrasteert bovendien mooi met de donkerrode saffraan bovenop de cocktail en de goudgele kleur in het glas.

Red & Gold Daisy cocktail

Red & Gold Daisy cocktail

Saffraan in een cocktail is als vanille in roomijs. Het werkt gewoon! In 1803 werd voor het eerst het woord cocktail gebruikt om een alcoholische mixdrank te beschrijven. De exacte etymologie van het woord is onduidelijk maar het meest aannemelijk is dat het afstamt van het woord ‘coctel’ uit de Maya cultuur waarin dit gefermenteerd sap betekent. In dit geval een klassieke ‘Gin Daisy’ cocktail. Een geshakete cocktail bestaande uit één alcoholische drank gecombineerd met zoet en zuur. In dit recept hebben we eiwit toegevoegd voor een extra romig mondgevoel zodat de saffraan smaak goed tot haar recht komt. Het witte schuim contrasteert bovendien mooi met de donkerrode saffraan bovenop de cocktail en de goudgele kleur in het glas.

Red & Gold Daisy cocktail

Red & Gold Daisy cocktail

Saffraan in een cocktail is als vanille in roomijs. Het werkt gewoon! In 1803 werd voor het eerst het woord cocktail gebruikt om een alcoholische mixdrank te beschrijven. De exacte etymologie van het woord is onduidelijk maar het meest aannemelijk is dat het afstamt van het woord ‘coctel’ uit de Maya cultuur waarin dit gefermenteerd sap betekent. In dit geval een klassieke ‘Gin Daisy’ cocktail. Een geshakete cocktail bestaande uit één alcoholische drank gecombineerd met zoet en zuur. In dit recept hebben we eiwit toegevoegd voor een extra romig mondgevoel zodat de saffraan smaak goed tot haar recht komt. Het witte schuim contrasteert bovendien mooi met de donkerrode saffraan bovenop de cocktail en de goudgele kleur in het glas.

Red & Gold Daisy cocktail

Red & Gold Daisy cocktail

Saffraan in een cocktail is als vanille in roomijs. Het werkt gewoon! In 1803 werd voor het eerst het woord cocktail gebruikt om een alcoholische mixdrank te beschrijven. De exacte etymologie van het woord is onduidelijk maar het meest aannemelijk is dat het afstamt van het woord ‘coctel’ uit de Maya cultuur waarin dit gefermenteerd sap betekent. In dit geval een klassieke ‘Gin Daisy’ cocktail. Een geshakete cocktail bestaande uit één alcoholische drank gecombineerd met zoet en zuur. In dit recept hebben we eiwit toegevoegd voor een extra romig mondgevoel zodat de saffraan smaak goed tot haar recht komt. Het witte schuim contrasteert bovendien mooi met de donkerrode saffraan bovenop de cocktail en de goudgele kleur in het glas.

Red & Gold Daisy cocktail