Risotto alla Milanese

Een traditioneel Italiaans risotto recept. Risotto Giallo op z'n Italiaans. Een gerecht uit het noorden van Italië waar oorspronkelijk ook de verschillende soorten risotto rijst vandaan komen. In de Abruzzen in het midden van Italië groeit ook de saffraan krokus. De kwaliteit van onze saffraan blijft gelukkig ongeëvenaard. Het neemt niet weg dat er in Italië heerlijke recepten zijn bedacht met saffraan. De Risotto alla Milanese wordt ook gegeten als bijgerecht. Bijvoorbeeld bij Ossobuco of een hele gegrilde vis. Varieer met de bouillon die je gebruikt in de risotto, afhankelijk van je bijgerechten.

Risotto alla Milanese

Risotto alla Milanese

Een traditioneel Italiaans risotto recept. Risotto Giallo op z'n Italiaans. Een gerecht uit het noorden van Italië waar oorspronkelijk ook de verschillende soorten risotto rijst vandaan komen. In de Abruzzen in het midden van Italië groeit ook de saffraan krokus. De kwaliteit van onze saffraan blijft gelukkig ongeëvenaard. Het neemt niet weg dat er in Italië heerlijke recepten zijn bedacht met saffraan. De Risotto alla Milanese wordt ook gegeten als bijgerecht. Bijvoorbeeld bij Ossobuco of een hele gegrilde vis. Varieer met de bouillon die je gebruikt in de risotto, afhankelijk van je bijgerechten.

Risotto alla Milanese

Risotto alla Milanese

Een traditioneel Italiaans risotto recept. Risotto Giallo op z'n Italiaans. Een gerecht uit het noorden van Italië waar oorspronkelijk ook de verschillende soorten risotto rijst vandaan komen. In de Abruzzen in het midden van Italië groeit ook de saffraan krokus. De kwaliteit van onze saffraan blijft gelukkig ongeëvenaard. Het neemt niet weg dat er in Italië heerlijke recepten zijn bedacht met saffraan. De Risotto alla Milanese wordt ook gegeten als bijgerecht. Bijvoorbeeld bij Ossobuco of een hele gegrilde vis. Varieer met de bouillon die je gebruikt in de risotto, afhankelijk van je bijgerechten.

Risotto alla Milanese

Risotto alla Milanese

Een traditioneel Italiaans risotto recept. Risotto Giallo op z'n Italiaans. Een gerecht uit het noorden van Italië waar oorspronkelijk ook de verschillende soorten risotto rijst vandaan komen. In de Abruzzen in het midden van Italië groeit ook de saffraan krokus. De kwaliteit van onze saffraan blijft gelukkig ongeëvenaard. Het neemt niet weg dat er in Italië heerlijke recepten zijn bedacht met saffraan. De Risotto alla Milanese wordt ook gegeten als bijgerecht. Bijvoorbeeld bij Ossobuco of een hele gegrilde vis. Varieer met de bouillon die je gebruikt in de risotto, afhankelijk van je bijgerechten.

Risotto alla Milanese