Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen omdat het niet voldoet aan je verwachting of misschien is er een andere reden. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nog 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten van de retour zending zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €2,95 per zending, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@saffraanstampers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het product bij de retourzending goed verpakt is.

Wil je je product ruilen?

Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@saffraanstampers.nl. Wel draag je zelf de kosten voor retourzending van het product.

Heb je per ongeluk een verkeerd adres opgegeven?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen het adres van de bestelling nog voor je te wijzigen. Wij zullen je op de hoogte houden van de status van je zending.

 Verzending & Retour 

Iedere bestelling heeft bij ons prioriteit. Wij streven ernaar om het proces van deur tot deur zo goed mogelijk te laten verlopen.

Verzending

Caspar & Daniel doen zorgvuldig hun best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd, namelijk één à twee dagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De kosten voor verzending zijn gratis.  

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 uur en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.